Ru
Замовити дзвінок

Девелоперська компанія «ОМОКС» отримала чергову заслужену нагороду за високопрофесійну діяльність.

Девелоперська компанія «ОМОКС» отримала чергову заслужену нагороду за високопрофесійну діяльність.
09.12.2021
Компанія стала переможцем в номінації «За внесок в розвиток соціально-відповідального девелопменту» на церемонії нагородження премією IBUILD 2021, яка відбулась 8 грудня в InterСontinental Kyiv.
  
Щорічна премія IBUILD проводиться Конфедерацією будівельників України та відзначає найкращих фахівців будівельної галузі, будівельні й девелоперські компанії, кращі об’єкти та проекти у сфері нерухомості та будівництва.

Девелоперська компанія «ОМОКС» – єдина компанія, яка, реалізуючи проект забудови 30-ти тисячного міста, створила за власні кошти повний комплекс об'єктів нової інженерної інфраструктури, здатної забезпечити місто із 300-тисячним населенням.

«Перемога в номінації «За внесок в розвиток соціально-відповідального девелопменту» – це результат вагомого внеску нашої компанії в розвиток інженерної інфраструктури кількох населених пунктів з обсягом забудови 4 млн. м2. – сказав Олексій Кулагін на церемонії нагородження – Створена нами інфраструктура, – це наймасштабніший проект, реалізований за роки незалежності України. Ми за власні кошти забезпечили багаторічну перспективу розвитку не тільки проекту забудови ЖК /Чайка\, а й регіону» – зазначив керуючий власник девелоперської компанії «ОМОКС».

Олексій Володимирович  подякував за високу оцінку діяльності компанії «ОМОКС» та привітав усіх присутніх з прийдешнім Новим роком.

Церемонія нагородження відбулась за участі представників профільних державних установ та визначних діячів будівельної галузі.

Колектив групи компаній /Чайка\ вітає свого незмінного лідера Кулагіна Олексія Володимировича з отриманою нагородою!

Перемога нашої компанії – це найкращий показник ефективної діяльності компанії «ОМОКС» – лідера ринку первинної нерухомості столичного регіону.