Ru
Замовити дзвінок

До уваги інвесторів житлового будинку № 30 по вул. В.Лобановського!

До уваги інвесторів житлового будинку № 30 по вул. В.Лобановського!
07.09.2020
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОМОКС» (далі – Товариство, Забудовник),  як забудовник житлового комплексу /Чайка\, інформує інвесторів багатоквартирного зблокованого житлового будинку з окремими секціями № 30 по вул. В. Лобановського в с. Чайки Києво-Святошинського району Київської області.

Щодо багаточисленних запитів про початок почергового введення в експлуатацію вказаного житлового будинку доводимо до Вашого відома:

1. Довготривалий карантин, викликаний поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), призвів до зупинення діяльності багатьох підприємств, виробників будівельних матеріалів, що, у свою чергу,  уповільнило, але не зупинило з березня 2020 по теперішній час темпів нашого будівництва.

2. До повного закінчення коронавірусного карантину ми не в змозі оцінити повного впливу пандемії на план-графік будівництва, але робимо все від нас залежне.

3. Щодо перспектив та поліпшення ситуації з епідеміологічним режимом, то прогнозований термін початку введення в експлуатацію житлового будинку з окремими секціями № 30, по вул. В.Лобановського – друга половина 2021 року.

Враховуючи вищенаведене, звертаємось до Вас з проханням поставитись із розумінням до виниклої кризової ситуації з якою сьогодні зіткнувся весь світ і повідомляємо, що Забудовником вживаються всі максимальні зусилля для якомога швидшого будівництва та введення Об’єкту будівництв в експлуатацію.