Ru
Замовити дзвінок

Останній місяць ЗНИЖОК В ЖК /ЧАЙКА\. Нерухомість від 14 000 грн/м2!!!

Останній місяць ЗНИЖОК В ЖК /ЧАЙКА\. Нерухомість від  14 000 грн/м2!!!
12.08.2019

Інвестуй у будівництво в житловому комплексі /Чайка\ - купуй квартиру в споруджуваному будинку №30 по вул. В.Лобановського та заощаджуй гроші на ремонт! Лише в СЕРПНІ тримаємо акційні ціни на нерухомість, вже в ВЕРЕСНІ відбудется планове подорожчення. 

Довідка про будинок:
Кількість поверхів: 13
Кількість секцій: 5
Матеріал стін: біла силікатна цегла
Планування квартир: 1, 2, 3, 4-кімнатні
Площі квартир: 34м2 – 111,98 м2

Основні переваги будинку: централізована система водопостачання, власна котельня та лічильники для обліку комунальних ресурсів.

І це ще не все! УВАГА!!! Пропонується ОБМЕЖЕНА кількість готових квартир за спеціальною ціною від 16 000 грн/м2. Акція діє за умови 100% оплати!

У продажу:

✓ 1, 2 або 3-кімнатні квартири
✓ з розмаїттям планувань
✓ з правом власності
✓ з чистовим оздобленням
✓ видові, з мальовничими краєвидами на ліс

Купуючи при повній оплаті,Ви отримуєте додаткову знижку!

Але якщо Ви не маєте всієї суми,то саме для Вас передбачений кредит на житло в ЖК /Чайка\ від банку - партнеру ПАТ КБ «Глобус».

Умови кредитування:
✓ розмір початкового внеску: від 20% ринкової вартості квартири
✓ термін кредитування: до 20 років
✓ процентна ставка: від 5,9% річних у гривні

Робить перший внесок, здійснюйте щомісячний платіж і вже зараз отримуйте ключі та заселяйтеся в омріяну /домівку\ на ремонт!

Наразі житловий комплекс /Чайка\ - це справжнє комфортне місто з 13-річною історією, що нараховує 33 зданих в експлуатацію будинки, де мешкають понад 12 000 щасливих жителів, а їх малечі відвідують дитячі садки та школи, що знаходяться безпосередньо на закритій території комплексу. ЖК /Чайка\ має розвинену інфраструктуру, яка включає більше 40 функціонуючих об’єктів інфраструктури, що постійно розширюється.

Встигніть придбати до подорожчення!!!