Ru
Замовити дзвінок

Привітання з Днем народження Олексія Кулагіна

Привітання з Днем народження Олексія Кулагіна
07.04.2019
В цей знаковий день, Благовіщення Пресвятої Богородиці, народився заслужений будівельник України - Кулагін Олексій Володимирович. У народі існує повір'я, що в такі дні великих церковних свят народжуються справжні видатні люди!

Шановний Олексію Володимировичу, прийміть найщиріші вітання від імені всього колективу групи компаній / Чайка \!

Знаменно, що все Ваше життя пов'язано з будівництвом. Ваша багатогранна діяльність, заснована на високому професіоналізмі, порядності і чуйного ставлення до людей. Ви завжди успішно вирішуєте всі завдання, які стоять перед Вами. І тому так закономірно, що, пройшовши багато ступенів кар'єрного зростання, сьогодні Ви - мудрий і відповідальний керівник, за плечима якого багаторічний досвід і сильна команда професійних будівельників, що спільними зусиллями будують перше нове місто незалежної України - житловий комплекс / Чайка \!

Дорогий Олексій Володимирович, колектив групи компаній «Чайка» від щирого серця бажає Вам благополуччя і міцного здоров'я. Нехай поруч з Вами завжди будуть надійні друзі, а любов і підтримка рідних і близьких додають Вам сили і натхнення для нових досягнень і успіхів у всіх напрямках Вашої діяльності!

Як людина, сповнена силою, Ви з гідністю долаєте всі труднощі, тому нехай джерело Вашої енергії ніколи не вичерпується! Нехай Вас завжди супроводжують щастя, удача й успіх!

З Днем народження!

З повагою, колектив групи компаній / Чайка \.