Ru
Замовити дзвінок

Житловий комплекс /Чайка\ знову найкращий в Україні!

Житловий комплекс /Чайка\ знову найкращий в Україні!
09.12.2019
      07 грудня  2019 року на урочистій XIX  церемонії  нагородження переможців «Вибір РОКУ – 2019  легендарний комплекс, побудований девелоперської компанією "ОМОКС" на чолі з керуючим власником Олексієм Кулагіним, здобув перемогу в номінації «Житловий комплекс року з концепцію «Місто в місті».
         Лідери фестивалю визначалися на основі результатів всеукраїнського маркетингового дослідження  серед споживачів, результатів голосування експертів, представників рекламного ринку та високого журі. Найбільшу вагу у підсумковій оцінці (40%) мав голос споживачів!
       За титул «Товар чи послуга №1 в Україні» цьогоріч змагалися бренди та виробники у 200 номінаціях! До списку номінантів увійшли українські та міжнародні бренди, що працюють на території країни. В рамках церемонії лише 50 з них , серед яких ЖК /Чайка\, отримали медалі міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року», а також статус товару чи послуги №1 в Україні.
      Премія «Вибір року» - це вже шістнадцята нагорода за 14 – річну історію кондомініуму. У 2007 році ЖК /Чайка\ було вперше названо кращим, протягом 2011 – 2019 років комплекс продовжував підтверджувати високий рівень забудови та обслуговування, отримуючи чисельні нагороди, серед яких: «Національна торгова марка року», «Кращий житловий комплекс року», «Вибір року», «Лідер галузі», «Кращі будинки і споруди», «Кращий житловий масив – 2018», «Кращий ЖК Київської області», «Краща інфраструктура Київської області».
     «Девелоперська компанія «ОМОКС» - лідер у створенні житлових просторів, просторів для життя та діяльності людини. ЖК /Чайка\ - «Місто в місті» означає, що ми підготували містобудівну основу для створення міста на 300 000 жителів! Хоча наразі проживає лише 16 000 . Це єдиний в Україні кондомініум з такими активами для розвитку»  - зазначив  керуючий власник девелоперської  компанії “Омокс” Олексій Кулагін .
          Такий успіх цілком логічний і обгрунтований, адже у житлового комплексу /Чайка\ немає аналогів в Україні. За 14 років історії комплексу, забудовник - девелоперська компанія /ОМОКС\, змогла довести свою надійність, професійнійсть і якість забудови. Цьому свідчать 33 побудованих і введених в експлуатацію будинки та більш ніж 16 000 щасливих мешканців. Комплекс знаходиться під цілодобовою охороною. 39 гектарів території озеленені ландшафтними композиціями та альпійськими гірками. ЖК /Чайка\ - це більше 40 обєктів інфраструктури, на території працюють: власні школи і дитячі садки, критий паркінг та відкриті парковки, медичні центри, магазини, фітнес-центри, поле для міні футболу, критий тенісний корт, баскетбольний майданчик, ресторан і кафе.

    Керуючий власник девелоперської компанії «ОМОКС» Олексій Кулагін вітає всіх мешканців та інвесторів із загальною перемогою, адже ЖК /Чайка\ - затишний і комфортний /дім\, в котрий раз кращий в Україні!

    Житловий комплекс /Чайка\- /Місто в місті\-2019!