Ru
Замовити дзвінок

Девелоперська компанія «ОМОКС» ввела в експлуатацію новий будинок в ЖК /Чайка\, другий в цьому році!

Девелоперська компанія «ОМОКС» ввела в експлуатацію новий будинок в ЖК /Чайка\, другий в цьому році!
25.09.2018

21 вересня 2018 року забудовник житлового комплексу /Чайка\, девелоперська компанія «ОМОКС» ввела в експлуатацію другий за цей рік будинок №26 корпус 1 по вул. Валерія Лобановського та передала 105 щасливим сім’ям ключі від сучасних і затишних /домівок\.

Будинок №26 корпус 1 – це вже 33 будинок в ЖК /Чайка\, 16 поверхова будівля на 105 квартир з власною парковою зоною та баскетбольним майданчиком. На перших поверхах новобудови заплановані торговельні приміщення для комерційного використання.

Урочиста подія розпочалася під звуки гімну житлового комплексу /Чайка\, новосели прийняли участь в конкурсах та отримали цінні подарунки, а закінченням свята стало традиційне перерізання червоної стрічки керуючим власником девелоперскої копанії /ОМОКС\ Кулагіним Олексієм Володимировичем разом з майбутніми мешканцями та вручення ключів від нового будинку в ЖК /Чайка\.



2.jpg

Вже сьогодні  в комплексі побудовано 33 будинки, власні школи та дитячі садки, міні поле для футболу та баскетболу, криті тенісні корти та  понад 40 інфраструктурних об'єктів, які просторо розташувались на території паркової зони, що знаходиться під цілодобовою охороною. Комплекс знаходиться в максимальній близькості до столиці - лише 10 хвилин їзди на громадському транспорті і Ви на метро Житомирська. ЖК /Чайка\ забезпечує не тільке безтурботне життя найстарших членів сім’ї, але й щасливе дитинство найменших, подарувавши  більше 20 дитячих та 8-ми спортивних майданчиків!

Житловий комплекс /Чайка\ - це місце, де ти в безпеці, де можна бути собою. Тут завжди на тебе чекають та піклуються. Це власний затишний світ, який не хочеться залишати.

Бажаєш правильно та вдало інвестувати ? Обирай надійного забудовника -девелоперську компанію /ОМОКС\

главная.jpg

Завітай до нас у гості та відчуй себе /вдома\:
с. Чайки, вул. В. Лобановського, 21, корп.2

Мі підготували саме для тебе солодкі ціни та найвигідніші умови придбання! Не зволікай!